علم دورسنجی (ریموت سنسینگ)

 

   مطالعات ماهواره ای دورسنجی روز به روز جایگاه خود را در میادین مختلف باز می کند ؛از کاربرد در زمینه مطالعات معادن گرفته تا تعیین محدوده آفات کشاورزی و یا تعیین میزان فرونشست زمین ؛امروزه در بسیاری از کشور های پیشرفته در امور مدیریتی کلان از مطالعات ماهواره ای (سنجش از دور )بهره می گیرند.

با توجه به سرعت روز افزون روش های مطالعاتی از طریق ماهواره های مختلف و روش های تحلیل و تفسیر نوین ؛هر روزه شاهد ارائه افزایش دامنه کاربرد این علم می باشیم.

در ایران  نیز مطالعات ماهواره ای به جهت تعیین میزان فرونشست ؛مدیریت بحران؛ مدیریت منابع ؛آبخیزداری و جنگلبانی ؛ رصد حوادث قهری من جمله سیل و  زلزله و آتش سوزی و طوفان و... کاربرد روزافزونی دارد.

 

دورسنجی

  مطالعات تخصصی سنجش از دور معادن:
سنجش از دور یا دور سنجی علم پردازش و تفسیر داده های ماهواره هاست که در زمینه تعیین محدوده های مساعد برای اکتشافات معدنی بسیار کارساز می باشد.
بررسی مناقط وسیع و تعیین مناطق امید بخش و مساعد جهت انجام مطالعات ژئوفیزیک زمینی از جمله کاربرد های علم دورسنجی می باشد.
از جمله مزایای سنجش از دور سرعت بالا و هزینه کم تخمیین منابع معدنی می باشد.
پر استفاده ترین ماهواره ها در بحث مطالعات معادن ماهواره های aster و landsat و hyperion می باشند.

 

 

 شرکت زمین خاک پویان با بهره مندی از کادر متخصص و نخبه در زمینه مطالعات ماهواره ای و تعیین نواحی مستعد مواد معدنی ؛ ارائه فعالیت می نماید.