امضاء تفاهم نامه همکاری مشترک فیمابین پژوهشکده فرآوری مواد معدنی جهاد دانشگاهی و شرکت زمین خاک پویان

امضاء قرارداد همکاری مشترک فیمابین شرکت زمین خاک پویان و پژوهشکده فرآوری مواد معدنی جهاد دانشگاهی ؛

 پژوهشکده فرآوری مواد معدنی با برخورداری از اعضاء هیئت علمی مجرب در قالب سه گروه پژوهشی با عناوین کانه آرایی و هیدرومتالورژی، کنترل و مدلسازی سیستمهای فرآوری مواد معدنی و تکنولوژی نانو ذارت با هدف بهره برداری مناسب از ذخایر معدنی موجود در کشور و توسعه صنعت فرآوری مواد معدنی، خدمات فنی و مشاوره­ای به این صنایع ارائه می نماید.

این مرکز دارای مجوز شماره ۱۲۷۹۹۷ از وزارت علوم، تحقیقات و فناوری می باشد. پژوهشکده فرآوری مواد معدنی با در اختيار داشتن كارشناسان ارشد و اساتيد مجرب، قرارداد پروژه‌هاي تحقيقاتي متعددي را با سازمان‌ها وکارخانجات مختلف فرآوری منعقد نموده است.

 اين پژوهشکده به منظور مرتفع نمودن نيازهاي پژوهشي و صنعتي کشور در محورهاي زير فعاليت مي‌کند:

    • ارائه خدمات پیمانکاری و مشاوره در زمینه راه اندازی خطوط فرآوری

    • بهینه سازی خطوط کارخانجات فرآوری مواد معدنی و افزایش ظرفیت کارخانه های فرآوری

    • راه اندازی خطوط فرآوری برای باطله های کارخانجات فرآوری

    • طراحی و ساخت تجهیزات موبایل فرآوری مواد معدنی

 پژوهشکده فرآوری مواد معدنی در دوره فعالیت خود موفق به اخذ و اتمام قراردادهای متعددی در حوزه فرآوری مواد معدنی گردیده و در زمینه بهبود عملکرد و افزایش ظرفیت کارخانه های فلزی مانند آهن، مس، آلومینا تجربیات موفقی را پشت سر گذاشته است.

ارائه خدمات مشاوره ای به صاحبان معادن برای راه اندازی خطوط فرآوری در مقیاسهای کوچک، متوسط و موبایل از اهداف اصلی این پژوهشکده می باشد به گونه ای که بتوان نیاز کشور را به تکنولوژی های کشور های مختلف مرتفع نمود. پژوهشکده فرآوری مواد معدنی به عنوان تنها پژوهشکده در حال فعالیت در این حوزه برقراری ارتباط موثر بین علم و فناوری در حوزه فرآوری مواد معدنی  با صنایع مربوطه در کشور را جزء اهداف اصلی خود دانسته و تمام هدف خود را برای افزایش اشتغال زایی در این صنعت بکار خواهد بست.

 پرورش نیروهای انسانی با تخصص فرآوری موادمعدنی به گونه ای که بتواند با ورود به صنایع فرآوری کشور مشکلات موجود را شناسایی نموده و راه حلهای مناسب و عملیاتی را برای حل مشکلات ارائه نماید، نیز از دیگر اهداف این پژوهشکده می باشد . حضور تیمهای این پژوهشکده در کارخانجات کشور از جمله آلومینای جاجرم و افزایش ظرفیت آن از جمله نتایج این رویکرد می باشد.