گردهمایی عناصر نادر خاکی

 با توجه به اهمیت موضوع عناصر نادر خاکی  در کل دنیا و جایگاه به فراموشی سپرده شدن جایگاه این عناصر در معدنکاری در  ایران ، در تاریخ 21 شهریور ماه 1402 گردهمایی با حضور اساتید و متخصصین و فعالین در زمینه عناصر نادر برگزار شد با موضوعیت : 

 

 اهمیت و جایگاه اقتصادی عناصر نادر خاکی در ایران

 روش های مناسب شناسایی ،خوانش و برآورد اقتصادی عناصر نادر خاکی

 اهمیت عناصر نادر خاکی (حلقه مفقوده و ارزشمند در معدن کاری در ایران)

جایگاه عناصر نادر خاکی در معدن کاری در جهان

 

 با تشکر از حضور عزیزان و متخصصین منجمله : 

آزمایشگاه مواد معدنی دانشگاه تربیت مدرس 

گروه معدنی آرسس که با تخصص و تجربه پیشقراول این مسیر شده اند

پژوهشکده فراوری مواد معدنی جهاد دانشگاهی

شرکت تجلی توسعه معادن و فلزات

برگزاری مراسم امضا سوگند نامه پایبندی به محیط زیست در محل شرکت زمین خاک پویان

برگزاری مراسم امضای سوگندنامه پایبندی به حفظ محیط زیست در پارک علم و فناوری تربیت مدرس بهار 1402:

 شرکت زمین خاک پویان در راستای وظیفه فرهنگی و اجتماعی (CSR) خود و به جهت آموزش و ترویج فرهنگ حفظ و حراست محیط زیست ؛ اقدام به برگزاری مراسم امضای سوگند نامه زیست محیطی نمود ؛امید است که این گام هرچند کوچک موجب تعالی و بهبود زیست محیط کشور عزیزمان گردد.

متن سوگند نامه به شرح ذیل می باشد:

 با استعانت از پروردگار متعال امضای این سوگند‌نامه هدیه کوچکی است که به فرزندان خود و آیندگان می‌دهیم؛

با امضای این سوگندنامه به خود یاد آوری می‌کنیم که طبیعت و زیبایی‌های آن را ببینیم،ببوئیم،بشنویم وسرشارشویم و بستری را فراهم کنیم که نسل‌های بعدی نیز از این موهبات بهره‌مند گردند.

ادامه مطلب

گزارش خبری شبکه یک سیما از محصولات احیا و بازسازی چاه های آب شرکت زمین خاک پویان

  گزارش خبری صدا و سیما (خبر 21 شبکه یک سیما ) از محصولات نوین احیا و بازسازی چاه های آب ؛شرکت زمین خاک پویان .

شرکت زمین خاک پویان با بهره مندی از متخصصین شیمی و واحد تحقیق و توسعه مجزا جهت ساخت محصولات نوین احیا چاه های آب ؛ محصولاتی را به صورت انحصاری با بازدهی و کارایی بالا جهت احیا و افزایش آبدهی چاه های آب ؛ بومی سازی و تولید نموده است.

 

 چاه های آب به مرور زمان دچار گرفتگی و رسوبات می شوند و این امر موجب کاهش آبدهی چاه و همچنین ماسه دهی و ایجاد جریان متلاطم آبی و تخریب ساختمان چاه و همچنین کاهش عمر و دوام و کارایی چاه های آب می گردد ؛ به همین علت رسوبزدایی و پاکسازی چاه های آب  حائز اهمیت می باشد ؛ روش های متفاوتی جهت احیا چاه های آب استفاده می گردند که روش های شیمیائی که در آنها از محصولات سازگار با محیط زیست و غیر سمی استفاده می شود ؛ بهترین نتیجه و بازدهی را دارند ؛این روش ها علاوه بر پاکسازی جدار ؛گراول پک و مسیر جریانات آبی را نیز شستشو می دهند و خطرات روش های فیزیکی منجمله ایرشوک را ندارند (خطر تخریب لوله جدار) .
شرکت زمین خاک پویان تنها شرکت در ایران عزیز است که علاوه بر روش های فیزیکی از متد های انحصاری و محصولات بومی شده ساخت شرکت جهت احیا و افزایش آبدهی چاه های آب استفاده می کند.

ادامه مطلب

امضاء تفاهم نامه همکاری مشترک فیمابین پژوهشکده فرآوری مواد معدنی جهاد دانشگاهی و شرکت زمین خاک پویان

امضاء قرارداد همکاری مشترک فیمابین شرکت زمین خاک پویان و پژوهشکده فرآوری مواد معدنی جهاد دانشگاهی ؛

 پژوهشکده فرآوری مواد معدنی با برخورداری از اعضاء هیئت علمی مجرب در قالب سه گروه پژوهشی با عناوین کانه آرایی و هیدرومتالورژی، کنترل و مدلسازی سیستمهای فرآوری مواد معدنی و تکنولوژی نانو ذارت با هدف بهره برداری مناسب از ذخایر معدنی موجود در کشور و توسعه صنعت فرآوری مواد معدنی، خدمات فنی و مشاوره­ای به این صنایع ارائه می نماید.

این مرکز دارای مجوز شماره ۱۲۷۹۹۷ از وزارت علوم، تحقیقات و فناوری می باشد. پژوهشکده فرآوری مواد معدنی با در اختيار داشتن كارشناسان ارشد و اساتيد مجرب، قرارداد پروژه‌هاي تحقيقاتي متعددي را با سازمان‌ها وکارخانجات مختلف فرآوری منعقد نموده است.

 اين پژوهشکده به منظور مرتفع نمودن نيازهاي پژوهشي و صنعتي کشور در محورهاي زير فعاليت مي‌کند:

    • ارائه خدمات پیمانکاری و مشاوره در زمینه راه اندازی خطوط فرآوری

    • بهینه سازی خطوط کارخانجات فرآوری مواد معدنی و افزایش ظرفیت کارخانه های فرآوری

    • راه اندازی خطوط فرآوری برای باطله های کارخانجات فرآوری

    • طراحی و ساخت تجهیزات موبایل فرآوری مواد معدنی

 پژوهشکده فرآوری مواد معدنی در دوره فعالیت خود موفق به اخذ و اتمام قراردادهای متعددی در حوزه فرآوری مواد معدنی گردیده و در زمینه بهبود عملکرد و افزایش ظرفیت کارخانه های فلزی مانند آهن، مس، آلومینا تجربیات موفقی را پشت سر گذاشته است.

ارائه خدمات مشاوره ای به صاحبان معادن برای راه اندازی خطوط فرآوری در مقیاسهای کوچک، متوسط و موبایل از اهداف اصلی این پژوهشکده می باشد به گونه ای که بتوان نیاز کشور را به تکنولوژی های کشور های مختلف مرتفع نمود. پژوهشکده فرآوری مواد معدنی به عنوان تنها پژوهشکده در حال فعالیت در این حوزه برقراری ارتباط موثر بین علم و فناوری در حوزه فرآوری مواد معدنی  با صنایع مربوطه در کشور را جزء اهداف اصلی خود دانسته و تمام هدف خود را برای افزایش اشتغال زایی در این صنعت بکار خواهد بست.

 پرورش نیروهای انسانی با تخصص فرآوری موادمعدنی به گونه ای که بتواند با ورود به صنایع فرآوری کشور مشکلات موجود را شناسایی نموده و راه حلهای مناسب و عملیاتی را برای حل مشکلات ارائه نماید، نیز از دیگر اهداف این پژوهشکده می باشد . حضور تیمهای این پژوهشکده در کارخانجات کشور از جمله آلومینای جاجرم و افزایش ظرفیت آن از جمله نتایج این رویکرد می باشد.